امروز: دوشنبه، 10 ارديبهشت 1403 |
دانلود نرم‌افزار همراه

سوالات متداول آموزش و ترویج دانش فاوا

سوالات و پاسخ‌های متداول در خصوص حمایت از پایان نامه‌های دوره‌های تحصیلات تکمیلی حوزه فاوا‌

بله.  با عنایت به بند 5 اساسنامه پژوهشگاه نسبت به حمایت از رساله‌ها و پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی (مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا) اقدام می‌نماید.
بله، می‌توانید استاد راهنما یا استاد مشاور خود را از اعضای هیات علمی پژوهشگاه انتخاب نمایید و در صورت صلاحدید و تائید کمیته مربوطه و استاد خود از پژوهشگاه، از امکانات مربوط به مجموعه داده‌ها و یا آزمایشگاه‌های مرتبط با موضوع تخصصی پایان نامه خود بهره ببرید.
معمولا اطلاع رسانی به دانشگاه‌های حائز اولویت ارسال می‌گردد و دانشجویان درخواست خود را به دانشگاه داده و بصورت تجمیعی جهت ارزیابی برای پژوهشگاه ارسال می‌گردد.
با هماهنگی قبلی و تایید پژوهشگاه امکان استفاده از آزمایشگاه وجود دارد.
پس از اعلام فراخوان، دانشگاه‌ها و دانشجویان موظف به ارائه  و ارسال پیشنهادیه به همراه مشخصات کامل  دانشجو در چارچوب اعلامی در وب سایت پژوهشگاه هستند.
دانشجویان می‌توانند آیین نامه حمایت از پایان نامه‌های پژوهشگاه را در آدرس http://itrc.ac.ir مطالعه نمایند.
کارگروه پس از بررسی پیشنهادات دریافتی، نسبت به تایید یا رد آن اعلام نظرمی نماید.
زمان لازم توسط راهبر پژوهش و  تأیید کارگروه در هر دوره اعلام خواهد شد.

سوالات و پاسخ‌های متداول در خصوص گذراندن دوره‌های کارآموزی مقطع کارشناسی حوزه فاوا

رشته‌های مهندسی کامپیوتر( تمام گرایشها)، مهندسی برق ( تمام گرایشها)، علوم کامپیوتر، فناوری اطلاعات، مدیریت فناوری اطلاعات، مهندسی پزشکی، مهندسی سیستمهای اقتصادی-اجتماعی، گرافیک کامپیوتری، حقوق، اقتصاد، علوم اجتماعی و سیاست گذاری در حوزه‌های مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات و سایر رشته‌های مرتبط
لازم است از دانشگاه خود، معرفی نامه به پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات بیاورند.
طی مصاحبه اولیه با مدیران دفاتر آموزش و پژوهشکده متبوع، به اعضای هیات علمی حوزه مورد علاقه جهت گذراندن دوره کارآموزی معرفی و پس از تعیین و تائید سرپرست کارآموزی، فرآیند کارآموزی آغاز می‌گردد.
قبلا حضوری بوده است ولی پس از شیوع بیماری کرونا بصورت غیر حضوری است.
ثبت نام در سایت – تکمیل فرم جذب و فرم درخواست همکاری پژوهشکده – مصاحبه – اسکن مدارک شناسایی و ارسال به سایت
طبق قالب فرمت تعریف شده پژوهشگاه و پس از تحویل تمامی مستندات، کدها و سامانه پیاده سازی شده ( در صورت انجام کار عملی)
توسط سرپرست کارآموزی و استاد راهنمای کارآموزی انجام میشود.
فرمهای ارزیابی ارسالی از سمت دانشگاه، پس از اتمام دوران کارآموزی و تحویل تمامی گزارشها، مستندات، کدها و سامانه‌ها و…توسط سرپرست کارآموزی در پژوهشگاه تکمیل و امتیازدهی می‌شود و پس از انجام مراحل تسویه حساب همراه با نامه اتمام کارآموزی توسط دفتر آموزش و همکاری‌های علمی و بین المللی
دریافت برگه تسویه حساب از دفتر آموزش و همکاری‌های علمی و بین المللی و اخذ امضای بخش‌های مرتبط مشتمل بر ( سرپرست کارآموزی، رئیس پژوهشکده، دفتر اسناد و منابع علمی، دفتر فناوری اطلاعات، حضور و غیاب و حراست) و تحویل مدارک و مستندات لازم به افراد و دفاتر مرتبط

سوالات و پاسخ‌های متداول در خصوص حمایت از همایش‌ها و مشارکت در برگزاری آنها در حوزه فاوا

از برگزاری کنفرانس‌ها، کارگاه‌های آموزشی، جشنواره، اجلاس، کنگره و سمپوزیوم‌های علمی و تخصصی
• محورهای تحقیقاتی حوزه فاوا معرفی شده توسط پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات • موضوعات پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمانها و شرکتهای تابعه در حوزه فاوا • موضوعات نظری و کاربردی حوزه فاوا
برنامه‌های پیشنهادی توسط کمیته ای متشکل از مدیران پژوهشگاه و کمیته حمایت‌های مالی مستقر در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بررسی می‌گردد.
مراجعه به سایت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و ورود و ثبت نام در سامانه حمایت از گردهمایی‌ها
از تاریخ ثبت درخواست در سامانه و دریافت کد پیگیری، حداکثر 20 روز کاری
مبلغ تخصیص یافته به هر برنامه متغیر و بر اساس امتیازهای کسب شده می‌باشد. همچنین سقف پرداخت در ابتدای هر سال برآورد و توسط کمیته مربوطه در پژوهشگاه و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تعیین می‌گردد.
خیر، امکان اجازه برای درج لوگوی پژوهشگاه در همایش و یا معرفی اعضای هیات علمی این پژوهشگاه جهت عضویت در کمیته علمی همایش و یا امکان ارائه مقاله و معرفی سخنران نیز امکانپذیر می‌باشد.
خیر، کلیه فرآیند ثبت درخواست به صورت الکترونیکی انجام شده و از طریق سامانه قابل پیگیری می‌باشد.
در صورت نیاز به ارائه توضیحات و رفع ابهامات، کارشناسان این پژوهشگاه قبل از رسیدگی به درخواست در کمیته مربوطه، با متقاضی تماس گرفته واطلاعات تکمیلی یا مورد نیاز را دریافت می‌نمایند.

سوالات و پاسخ‌های متداول در خصوص انتشارمقالات علمی حوزه فاوا- مجله IJICTR

تمامی اطلاعات مرتبط با مجله نیز در وبگاه آن به آدرسhttp://ijict.itrc.ac.ir/، موجود می‌باشد.